Priser webb/mobil
Frågor och svar

Här hittar du svar på vanliga frågor och förklaring av tekniska termer

Läs mer >>

Inlämning & Material
Mediecertifikat
Rammätning

 

Låt oss mäta hur din annons fungerar.

Läs mer >>

Lunchguiden

- Visa din meny där det syns

Läs mer >>

 

240 000 besök i veckan på helagotland.se

Brett utbud
Helagotland.se når 8 av 10 gotlänningar varje vecka. Vi har ett brett utbud av annonsformat som är anpassat efter hur du vill marknadsföra dig hos oss. Vill du ha en utbudsannonsering eller långsiktig profilering? Vi hjälper dig med att välja format, placering och exponeringar så att du får bästa effekt som passar din plånbok.

Vi hjälper dig med din digitala marknadsföring
Vi hjälper dig gärna med allt från att planera vilken målgrupp du vill nå ut till och vilken kanal du ska välja. Önskar du att bara marknadsföra dig i desktop på helagotland.se eller kombinera med mobil? Vi kan naturligtvis även hjälpa till med produktionen av banners och kampanjsiter om du inte har färdigt material. Vår webb erbjuder massor av möjligheter. Och det bästa är att allt går att mäta. Ring för förslag eller offert!

100 000 besök per vecka i mobilen

Mobilen är den kanalen vi växer mest i. Här erbjuder vi dig flera olika format! På mobil.helagotland.se syns du med ditt erbjudande i det senaste nyhetsflödet. Dessutom är din annons tillgänglig var besökaren än befinner sig.

 

Ny annonsyta i gallerian på Östercentrum

Gotlands Media har idag en inomhus digitalskärm på Östercentrum. Denna skärm är 5 kvm stor och placerad ovanför ingången vid Österväg. Gallerian är en besöksmagnet i Visby och under juli-augusti så passerar ca 80 000 besökare per vecka och övrig tid passerar ca 35 000- 45 000 personer per vecka. Gallerian har öppet kl. 8-21 varje dag.

Vi hjälper er att skapa er annons enligt företagets profil eller med ett specifikt budskap. Vi ser till att förmedla ert budskap på bästa sätt. Här kan ni visa stillbilder eller rörliga bilder, det är fantasin som sätter gränser. Exponeringstiden är 10 sekunders intervaller alternativt 5 x2 sekunders intervaller. Vid full beläggning visas er annons var fjärde minut.

Pris för 7 dagars exponering 3 500 kr

Minst antal visningar 1 365 ggr under denna period.

Fakta om skärm och annons
Skärmstorlek: bredd 3665 mm, höjd 1385 mm. Total annonsyta är 5,07 m2.

Storleken på din annons ska vara 1920x720 pixlar.

Vid produktion av animering och film vill vi ha materialet i mp4 format.

Vid produktion av bilder: JPEG

 
Kontakta försäljningsavd.
Övriga kontakter
Radannons företag

Företagsradis

Läs mer >>

Privat/familjeannonser