Inlämning & material

Information

Läs mer >>

Mediecertifikat
Lokusjobb.se
Almedalen.net

Produktfolder (PDF)
Läs mer >>

Rammätning

 

Låt oss mäta hur din annons fungerar.

Läs mer >>

 

Vi har en räckvidd på 95%

Varje dag tar tusentals läsare del av de nyheter och budskap Gotlands Media distribuerar genom sina kanaler tidning, webb, mobil och radio. För dig som annonsör ett det förstås intressant att få så många par ögon och öron som möjligt att uppmärksamma ditt reklambudskap. Här på annonswebben kan du lära dig mer om våra medier och deras styrkor. Välkommen till mediehuset Gotlands Media!

Kombinera flera medier för att uppnå effektiv marknadsföring

Som företagare har du alltså mycket att välja på i jakten på effektiv reklam. Ingenstans på Gotland hittar du samma valmöjligheter som hos Gotlands Media, som alltså erbjuder både print, webb, radio - och framför allt en intim relation till vår publik! Alla våra produkter är önskade av deras mottagare. De har gjort ett aktivt val att ta del av dem. Det gör deras inställning till budskapen i dem betydligt med positiv än till oönskad reklam, som exempelvis direktreklam.
Och framför allt finns det en dimension till i bredden i vårt utbud: möjligheten att kombinera alla medier samtidigt. Vi erbjuder annonspaket som är svåröverträffade i effektivitet.

 
Kontakta försäljningsavd.
Övriga kontakter
Radannons företag

Företagsradis

Läs mer >>

Privat/familjeannonser