Prislista Gotland Just Nu

 

 

Klicka på länken för mer information och priser om nya Gotland Just Nu! 

Info och priser (PDF) 

Material & inlämning
 

Gratistidningar och bilagor

Gotlands Media ger förutom GA och GT även ut flera egna tidningar och bilagor med olika teman, såsom gratistidningen Gotland Just Nu och bostadsbilagan Bo Bra.  Dessutom är vi experter på skräddarsydda kundtidningar och bilagor för både små och stora företag och föreningar.

Gotland Just Nu
Öns största nöjes- och evenemangstidning!
Under våren kommer Gotland Just Nu ut som en ny fräsch produkt. I prislistan i vänsterspalten hittar du mer info, utgåvor, priser mm. Gotland Just Nu kommer fortsatt att distribueras på färjorna och hos Gotlandsflyg, samt i ett hundratals tidningsställ runt om på ön.

Bo Bra
Bostadsbilagan Bo Bra följer med GT och GA varannan onsdag. Bo Bra skriver om allt som rör villa, lägenhet, fritidshus och trädgård. Här hittar du lokala hemma hos-reportage, tips på finurliga lösningar i hemmet, inspiration och information mm. I varje nummer presenteras självklart också mäklarnas bostadsannonser med text och bild, samt en lista över aktuella fastighetsaffärer.

Kundbilagor
Gotlands Media har lång erfarenhet av att producera skräddarsydda kundtidningar och bilagor för företag och föreningar.  Vi kan erbjuda allt från en lös 4-sidig bilaga upp till en tidning på 32 sidor. Alla kundbilagor går som ibladning i GA/GT och det går givetvis att få extra exemplar till butik eller till ert evenemang. Förutom distribution med GA och GT har vi även möjlighet att nå alla tidningslösa hushåll på ön, eller utvalda områden utifrån era önskemål.

Självklart hjälper vi dig med det du behöver, från ax till limpa såsom:
Planering
Fotografering
Texter
Redigering
Produktion
Paketering
Tryck
Distribution
Uppföljning

Prislista, kundbilagor
4-sid: 39 900
8-sid: 49 900
12-sid 59 900
16-sid 69 900
Vid färdigt material:
20 000 och uppåt efter offert.

Intresserad?
Kontakta då Lasse Persson på tel.  202529/0739-252529 eller din ordinarie säljare på Gotlands Media för mer information.

 

 
Kontakta försäljningsavd.
Övriga kontakter
Radannons företag

Företagsradis

Läs mer >>

Privat/familjeannonser